ESITTELY

MLL Suvelan yhdistys r.y. on perustettu 1996. Yhdistyksen tehtävänä on ylläpitää vuoropäiväkoti Villivarsaa. Yhdistys on solminut Espoon kaupungin kanssa ostopalvelusopimuksen, joten varat päiväkodin toimintaan tulevat Espoon kaupungilta. Lisäksi voimme järjestää yhdistyksen nimissä pienimuotoisia varainkeruutapahtumia tai osallistua MLL:n yhteiskeräyksiin.

Yhdistys pitää sääntömääräiset syys- ja kevätkokoukset sekä tarpeen mukaan muita kokouksia. Yhdistyksen jäseneksi voi halutessaan liittyä kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö. Toivomme, että kaikki perheet liittyvät yhdistyksen jäseniksi. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 17,50 euroa/vuosi

Jäsenmaksu sisältää:

Lapsemme-lehti 4 kertaa/vuosi

- Vuosittain vaihtuvat valtakunnalliset jäsenetuudet, jotak ilmnoitetaan Lapsemme-lehdessä. Etuudet ovat mm. alennuksia hotellien-, kylpylöiden- ja lomakeskusten hinnoista.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään viimeistään huhtikuussa ja sääntömääräinen syyskokous viimeistään joulukuussa. Yhdistyksen kokouksen kutsuu koolle hallitus.Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kokouksessa käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle

HALLITUS

Yhdistystä edustaa hallitus. Hallitukseen valitaan yhdistyksen jäsenistä vuosittain uusia jäseniä erovuoroisten tilalle. Hallitus kokoontuu 4–6 krt/v. Hallituksen jäsenenä sinulla on hieno mahdollisuus olla vaikuttamassa päiväkodin toimintaan ja kehityksen suuntaan. Hallituksen jäsenenä sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja, kiinnostus oman lapsen päivähoitoa kohtaan ja innostus sen kehittämiseen ovat riittäviä.

HALLITUKSEN JÄSENET 2016

Soile Hietala päiväkodin  johtaja ja hallituksen sihteeri

Jenna Kröger, hallituksen puheenjohtaja

Sari Suutari, hallituksen varapuheenjohtaja